Samenwerking met Christian Boomker

by | Nov 20, 2017 | cookies, samenwerking | 0 comments

Boomker ontwikkelde voor stichting HungerNdThirst het inmiddels befaamde Awareness through Experience (ATE) Cookie ® dat smaakverstoring bij kankerpatiënten nabootst.

” Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken, dat doe ik als De Vuurmeester. Ik gebruik niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, oorspronkelijk koken noem ik dat. 

” Vanuit mijn achtergrond als kok en levensmiddelentechnoloog ben ik betrokken bij Stichting HungerNdThirst. Dat is niet alleen een beroepsmatige interesse, ook in mijn omgeving zijn er mensen die te maken hebben gehad met reuk- en smaakverstoring als gevolg van chemotherapie. Ik hoop dan ook van ganser harte een bijdrage te kunnen leveren aan een oplossing.