Kwaliteit van Leven voorop

We streven naar het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen die geconfronteerd worden met een kanker diagnose en behandeling.

Voor stichting HungerNdThirst staat de verbetering van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten voorop. Wij ontwikkelen praktische toepassingen voor patiënten, zorgprofessionals en mantelzorgers om bijwerkingen zoals smaakverstoring te verlichten en de bekendheid met de problematiek te vergroten.

We streven naar een betere samenwerking tussen patiëntenorganisaties onderling en tussen patiëntenorganisaties, zorgprofessionals en de industrie. 

4 aandachtsgebieden

Bewustwording

We ontwikkelen diverse praktische toepassingen om bewustwording te creëren voor kankergerelateerde complicaties zoals smaakverstoring ten gevolge van chemotherapie.

ONDERZOEK

We werken mee aan wetenschappelijk onderzoek over voeding, ondervoeding en smaakverstoring. Er wordt gezocht naar effectieve oplossingen voor de verbetering van de kwaliteit van leven.

EDUCATIE

We ontwikkelen educatief materiaal over de psycho-sociale aspecten van smaakverandering. Ee is aandacht voor voeding die positief kan bijdragen aan de fitheid van patiënten.

ONDERSTEUNING

We faciliteren peer-to-peer support voor sociale en praktische ondersteuning van patiënten. Met een app kunnen mensen die hetzelfde meemaken onderling informatie uitwisselen.

Adres

Conradstraat 80E
1018 NK  Amsterdam
Nederland

Gegevens

KVK 65442407
RSIN 56114066
BTW NL856114066B01

INGNL46INGB0006989012
BIC INGBNL2A

Contact

info@hungerndthirst.org
+31 20 223 7502