Bestuur

Ontmoet onze bestuurders

Wij hebben vier bestuursleden. Zij vervullen deze functie vrijwillig en ontvangen geen vergoeding voor hun inzet. Het bestuur waarborgt de missie en financiële continuïteit op de korte en de lange termijn.

Robert Greene

Robert Greene

Oprichter en voorzitter

Ik heb zelf de impact ondervonden van smaakverandering op je leven. Dit is de reden waarom ik me met stichting HungerNdThirst volledig inzet om praktische oplossingen en meer bekendheid te creëren voor dit probleem.

René Teunissen

René Teunissen

Bestuurslid

Ik ben werkzaam bij Avans Hogeschool als docent gezonsheidszorgonderwijs en coördinator internationalisering. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe ingrijpend smaakverstoring is. Het is dan ook belangrijk om onderzoek te stimuleren.

Ber van der Stegen

Ber van der Stegen

Vice-voorzitter

.

Linda de Borst

Linda de Borst

Penningmeester

Ik ben vanaf de oprichting bij de stichting betrokken geweest. Ik ben werkzaam als register marketeer voor IBM. Samen ontwikkelen we de peer-to-peer app voor de stichting. Een belangrijk platform voor mensen met smaakverstoring.

Elroy Aijal

Elroy Aijal

Bestuurslid

Ik kom uit een gezin waar eten belangrijk is. Toen ik zelf chemotherapie kreeg, merkte ik wat een nachtmerrie het is als alles anders smaakt. Ik wil mensen die dit meemaken helpen door ze vanuit mijn eigen ervaringen persoonlijke ondersteuning te bieden.

Onze kascommissie

Wij hebben een kascommissie die bestaat uit twee leden. Zij vervullen deze functie vrijwillig en ontvangen hiervoor geen vergoeding. De taak van de kascommissie is om de jaarcijfers van de stichting te controleren.

Help mee en doneer!

Ander bedrag

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht.

15 + 9 =

Adres

UP Office Building
Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Gegevens

KVK 65442407
RSIN 56114066
BTW NL856114066B01

INGNL46INGB0006989012
BIC INGBNL2A

Contact

info@hungerndthirst.org
+31 20 820 3913